| Concept |
 
Home Bedrijf Projecten Realisaties Contact
 
 
 

Concept

Een huis bouwen is een belangrijke beslissing, die de meesten onder ons slechts één keer zullen nemen. Het bouwproces is een langdurig proces, hier worden vele belangrijke beslissingen genomen. Daarom is het essentieel om vanaf de eerste dag de juiste keuzes te maken, de keuze van een bouwbedrijf, waar u een goed gevoel bij hebt, kan uw bouwervaring gemakkelijker maken. Maxime – Bouwprojects heeft meer dan 25 jaar ervaring en zal u helpen om uw woondroom in de beste omstandigheden te realiseren door een geïntegreerde aanpak.


           
               

Eerste gesprek

Een vlotte samenwerking begint met een goed gesprek. Daarin leren we elkaar kennen en komen veel te weten over uw persoonlijke woon- en leefcultuur, uw voorkeuren en uw verwachtingen. Tijdens een eerste gesprek worden de wensen van de kandidaat bouwer aandachtig besproken zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Er worden verschillende vragen gesteld:

  • Past het ontwerp in de omgeving?
  • Wat is de oriëntatie van de grond?
  • Optimale plaatsing in functie van het ontwerp?
  • Welke bouwstijl verkiest u?
  • Welke woonruimtes heeft u nodig?
  • Welke indeling verkiest u?
  • Materiaalgebruik?
  • Afwerking?
  • Budget
                 
   
                 

Bouwen in alle vrijheid

Kiest u een van onze nieuwbouwprojecten? Of kiest u een vrije architectuur project? Geen probleem! Maxime – Bouwprojects houdt rekening met uw wensen en deelt graag zijn ervaring met u mee zodat uw project een ideale “thuis” wordt. U bepaalt zelf welke bouwstijl, materialen, enz. De architect houdt optimaal rekening met uw wensen en zet die om in een concreet plan. We werken met “top” architecten van de omgeving.
Heeft u zelf al een plan? ook geen probleem! We bekijken het reeds bestaande plan en kunnen dit perfect uitvoeren. U wordt steeds begeleid en geïnformeerd.

 
Vooraf afgesproken prijzen 

U handelt rechtstreeks met de aannemer hetgeen misverstanden vermijdt en biedt u een scherpe prijsstelling. Uw project wordt gebouwd op een sluitende begroting. U weet van bij het begin exact wat het gaat kosten. Een gedetailleerd lastenboek met een meetstaat en een ontwerpplan staan hier garant voor.
     
   
     
De bouw

Bij aanvang van de bouwwerkzaamheden wordt de woning uitgezet door de uitvoerder van de bouw. U krijgt natuurlijk een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de gehele bouw kunt u details op het gebied van de uitvoering rechtstreeks bespreken met ons. U wordt steeds begeleid, geïnformeerd en bijgestaan in elke stap van het bouwproces.
 
   
 
De oplevering 

Een paar weken voor de officiële oplevering neemt u samen met ons de hele woning gedetailleerd door, waarbij eventuele kleine onvolkomenheden kunnen worden ontdekt. In de daarop volgende week worden deze verholpen, waarna de definitieve oplevering volgt.