| Projecten |
Home Bedrijf Projecten Realisaties Contact
 
           
Nieuwbouwproject te Dessel
   

Het nieuwbouwproject is gelegen in de nieuwe verkaveling de Dijken 13 / 15 (zijstraat van de Dijkstraat) te Dessel en wordt gerealiseerd op een zeer gunstige locatie op amper 900m van het centrum, op kleine afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen, met goede verbindingen naar Nederland en Turnhout en op 8 km van de autosnelweg E34. Dit geeft dit project nog een extra troef in handen.
De charmante woningen met veel binnenruimte worden energiebewust gebouwd volgens de huidige EPB-norm en bieden een aangenaam wooncomfort . De woningen worden standaard afgewerkt met 2 slaapkamers en hebben de mogelijkheid om mits verrekening een 3de of 4de kamer op de zolderverdieping in te richten.
De woningen worden volledig afgewerkt met keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren, enz. Vroege kopers kunnen de materialen van de binnenafwerking zelf kiezen. Er wordt een bedrag voorzien voor de keuken en badkamer maar in onderling overleg is inspraak mogelijk.
Met dit hedendaags architecturaal ontwerp werd bewust gekozen voor karakter, identiteit en uitstraling. De buitenafwerking is compleet en wordt uitgevoerd met zeer degelijke materialen en uitstekende afwerking, duurzaamheid staat voorop. De woningen hebben een garage en een ruime goed georiënteerde tuin.
De bouwwerken zijn gestart in oktober 2011. Aarzel niet ons te contacteren voor alle info omtrent de plannen en indelingen of om vrijblijvend een afspraak te maken op het telefoonnummer: 0495/258 266.

 
| De plannen van het project |  
 
Vg - Wg - Gdv - Gvv - Gvkr  
 
  Bekijk de tekening...   Bekijk de tekening...   Bekijk de tekening...   Bekijk de tekening...  
 
Voorgevel
 
Achtergevel
  Zijgevel links   Zijgevel rechts    
Bekijk de tekening... Bekijk de tekening... Bekijk de tekening... Bekijk de tekening...
Doorsnede Grondplan Verdieping Zolderplan
 
| De ligging van het project |
 

 
 
 
| Foto's van het project |
 
 
Klik om foto te vergroten...   Klik om foto te vergroten...   Klik om foto te vergroten...   Klik om foto te vergroten...  
 
Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten...
 
Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten...
 
Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten...
 
Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten... Klik om foto te vergroten...   Klik om foto te vergroten...